facebook
testKOK banner
Η σχολή > Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τις ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ i-drive.

Μαθήματα οδήγησης ΗράκλειοΗ ιστορία της σχολής περιλαμβάνει τους ανθρώπους της, τους μαθητές της και τη φιλοσοφία της. Η εταιρία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2015. Την ιδέα (έμπνευση) είχαν τέσσερις ανεξάρτητοι και πρωτοπόροι εκπαιδευτές απόφοιτοι του δημοσίου ΙΕΚ και πιο συγκεκριμένα του τμήματος 
''Εκπαιδευτής οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής'' με εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών όλων των κατηγοριών που μετράει πολλά χρόνια στην πόλη του Ηρακλείου και συγκεκριμένα ο Γιαλιτάκης Μανόλης, Γιαλιτάκης Βαγγέλης, Νοικοκυράκης Μιχάλης και Παπαδάκης Βαγγέλης.


Οι δάσκαλοι αυτοί ένωσαν τις δυνάμεις τους και τα οράματα τους και δημιούργησαν την πρώτη εταιρία ενωμένων σχολών οδήγησης στην περιοχή του Ηρακλείου δίνοντας της το όνομα:
ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ i-drive. Οι εκπαιδευτές λειτουργούν ως μια ομάδα που έχει ως κύρια αποστολή να διασφαλίσει ένα σταθερό και δυναμικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για όλους τους μαθητές της.
 
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ:
Ξεκινώντας από την παραδοχή ότι ο οδηγός είναι αποδειγμένα πλέον ο σημαντικότερος παράγοντας σε ένα τροχαίο ατύχημα σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές μας αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς που επιμορφώνονται σε εμάς μια επιτυχημένη εκπαίδευση διδάσκοντας τους όλες τις απαραίτητες τεχνικές και δεξιότητες που θα τους δώσει το εισιτήριο για μια ασφαλή οδήγηση τόσο για αυτούς αλλά και για όλους τους υπόλοιπους χρήστες της οδού.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ:
  • Παρέχοντας πεπειραμένους και ενεργητικούς εκπαιδευτές που ενδιαφέρονται για κάθε μαθητή ξεχωριστά.
  • Προσφέροντας τάξεις και μαθήματα που προκαλούν το ενδιαφέρον, είναι διαδραστικά, επιμορφωτικά και διασκεδαστικά, με ιδιαίτερη έμφαση στις επιδόσεις.
  • Μεταδίδοντας στους μαθητές μας μια λεπτομερή κατανόηση του Κ.Ο.Κ. και τις φυσικές συνέπειες των πράξεών τους σε περίπτωση παράβασης του. Με μία σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διδάσκουν τον Κ.Ο.Κ., εξασφαλίζεται η άριστη θεωρητική εκπαίδευση των μαθητών μας, καλλιεργώντας τους έτσι την οδηγική παιδεία αυξάνοντας τους ταυτόχρονα το αίσθημα της οδικής ασφάλειας που πρέπει ο κάθε ένας από εμάς να έχει.
  • Εξοπλίζοντας και αναβαθμίζοντας με τελευταίας τεχνολογίας οχήματα το στόλο μας παρέχοντας έτσι υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και νέα συστήματα.
  • Επιμορφώνοντας πάντα με γνώμονα την οδική ασφάλεια τους επαγγελματίες οδηγούς μεγάλων οχημάτων φορτηγών και λεωφορείων με νέα προγράμματα εισάγοντας τους έτσι σε νέες τεχνολογίες αλλά και σε όλη την σχετική νομοθεσία που διέπει τις επιβατικές και εμπορικές οδικές μεταφορές. Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση παρέχουμε το Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.)
  • Ενσωματώνοντας αποτελεσματικές τεχνολογίες-τεχνικές αλλά και μεθόδους με στόχο να παρέχουμε στους μαθητές μας, άριστη εξυπηρέτηση σε πολύ λογικό κόστος για τις εποχές που διανύουμε.
  • Για όσους έχουν προηγούμενη εμπειρία οδήγησης ή έχουν αρκετό καιρό να οδηγήσουν θα ενισχύσουμε τις θετικά αμυντικές ικανότητες οδήγησης που έχουν, και θα διορθώσουμε τις τυχόν αρνητικές οδηγηκες συμπεριφορές, που αφήνουν τον οδηγό ευάλωτο σε ατυχήματα ρισκάροντας έτσι όχι μόνο την δική του σωματική ακεραιότητα αλλά και όλων των άλλων.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ:
Διδάσκοντας κάποιον να οδηγεί σωστά και με ασφάλεια, δεν είναι πάντα εύκολο. Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν γεννηθεί για το κάθισμα του οδηγού, ενώ άλλοι χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να το συνηθίσουν, όπως και αν έχει εμείς είμαστε δίπλα στους μαθητές μας διδάσκοντας τους βήμα βήμα όλα αυτά που πρέπει να μάθουν έτσι ώστε ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση να νιώθουν και να είναι ικανοί γεμάτοι αυτοπεποίθηση και πάνω από όλα συνειδητοποιημένοι για αυτό που πρόκειται να κάνουν.

Είτε είναι η πρώτη σας φορά πίσω από το τιμόνι ή έχετε ήδη αρχίσει να μαθαίνετε να οδηγείτε, με τις ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ i-drive θα είστε πάντα ένα βήμα πιο κοντά στο να μάθετε να οδηγείτε με ασφάλεια παίρνοντας ταυτόχρονα και το δίπλωμα οδήγησης. Με τον άριστο επαγγελματισμό και τον σωστό τρόπο διδασκαλίας των εκπαιδευτών μας, θα απολαμβάνετε σε ένα χαλαρό, θετικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον, μάθημα το οποίο θα είναι πάντα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Σωστή εκπαίδευση ασφαλής οδήγηση !!!